شیمی صحبت میکند – مونوسدیم گلوماتات Monosodium glutamate

مونوسدیم گلوتامات(MSG)با فرمول شیمیایی (C5H8NNaO4)،نمک سدیم اسید آمینه رایج گلوتامیک اسید است.گلوتامیک اسید به طور طبیعی در بدن ما و در بسیاری از غذاها و افزودنی های غذایی وجود دارد.MSG یکی از پرکاربردترین افزودنی های غذایی در غذاهای تجاری است.
این ماده برای تشدید طعم طبیعی غذاها استفاده می شود.مونوسدیم گلوتامات به صورت تجاری در آبگوشت،سوپ،سبزیجات کنسرو شده و منجمد،طعم دهنده ها و ادویه جات،گوشت،مرغ و سس و سایر ترکیبات استفاده می شود.
تحقیقات نشان داده است که استفاده از ترکیبات MSG می تواند برای کاهش سدیم در آب مرغ (11 %)و سوپ های تند (5/32 %) موثر باشد.
هم چنین MSG می تواند باعث کاهش میزان سدیم در کره، مارگارین و پنیرها گردد.این امر در فرآورده های گوشتی نیز می تواند موثر باشد.
استفاده از MSG به تولید کنندگان غذا کمک کند میزان سدیم غذا را بدون از بین بردن طعم بکاهند.استفاده از این ماده علاوه بر تاثیر مثبت بر سلامت از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.