شیمی صحبت میکند – سوربیتول Sorbitol
مهر 5, 1403
ارسال شده توسط ADMIN

سوربیتول با فرمول شیمیایی (C6H14O6)، یک نوع قند الکلی است که به طور طبیعی در برخی از میوه ها و سبزیجات وجود دارد.این ماده طعمی مانند شکر دارد اما حاوی کالری کمتری است که ممکن است آنها را به یک گزینه سالم برای شیرینکنندههای سنتی تبدیل کند.
سوربیتول به دلیل کالری کم، قند کم، اکسیداسیون در دمای پایین، اثر خنک کنندگی، فشرده سازی و سایر ویژگی های منحصر به فرد، یک عنصر رایج در طیف گسترده ای از غذا ها، نوشیدنی ها و محصولات گوشتی است. این ماده مغذی که در شیرین کننده های غذا وجود دارد، به عنوان یک تثبیت کننده، نگهدارنده و عامل لخته کننده عمل می کند. سوربیتول با جلوگیری از خشک شدن و حفظ طراوت، لطافت و عطر آن می تواند ماندگاری مواد غذایی را افزایش دهد.
برچسب ها:
شیمی
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.